maanantai, 24 syyskuu 2018

Rekrytointi: Tekninen asiantuntija yritysasiakkaiden asiakaspalveluun

Etsimme teknistä asiantuntijaa pilvipalvelun asiakaspalveluun ja tuotantoympäristön ylläpitoon. Toiminnan kasvaessa ja laajentuessa uusille markkinoille haemme lisää osaavia tekijöitä asiantuntevaan tiimiin. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

KUVAUS

Etsimme asiantuntijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Expak Systems Oy:lle Helsingin Sörnäisiin. Tehtävä edellyttää kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Turvallisuusselvityksen läpäiseminen on edellytyksenä työllistymiselle. Tehtävästä on mahdollisuus kehittyä tulevaisuudessa oman mielenkiinnon mukaan esimerkiksi palvelupäälliköksi tai konsultiksi. 

TYÖTEHTÄVÄT

Tulet toimimaan osana tuotantotiimiä, jossa vastaat asiakkaille heidän tuotantoympäristöjen toimivuudesta ja palvelupyynnöistä. Tukipyyntöjä tulee monikanavaisesti puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Työ on pääosin asiakkaista huolehtimista, asiakasneuvontaa, teknistä tukea ja ylläpitoa. Työtehtävissä sinua tukee kokeneet alan ammattilaiset ja osaavat tekniset asiantuntijat.

Tyypillisiä työtehtäviä:

  • Virhetilanteiden selvittäminen ja korjaaminen, esimerkiksi tiedonsiirtoon tai sovelluksen käyttöön liittyen 
  • Sovelluksen käytönopastus: miten sovellus toimii, ja miten muokataan raportteja
  • Uusien tietojen lisääminen sovellukseen 
  • Käyttäjätunnusten hallinta: salasanojen ja oikeuksien lisääminen, luominen, poistaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on positiivinen asiakaspalveluasenne, hyvä tekninen ymmärrys järjestelmäympäristöistä sekä perustason osaaminen SQL-kyselyistä ja -palvelimista. Työssä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalveluitaitoja, kykyä ratkaista ongelmia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on myös eduksi. Tuntemus web-sovelluksista, ETL-työkaluista sekä toiminnanohjausjärjestelmistä on tehtävässä hyödyksi. Eduksi katsotaan lisäksi ymmärrys tukkukaupan ostotoiminnasta ja varastologiikasta sekä teollisuuden tuotannonsuunnittelusta.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

  • Aloitus: Heti
  • Työmäärä: Kokoaikainen
  • Kesto: Vakituinen
  • Sijainti: Sörnäinen
  • Palkka: Sopimuksen mukaan

 

Expak Systems Oy

Expak Systems Oy on toimitusketjun tehostamisen asiantuntija. Yhtiö kehittää ja toimittaa valmisohjelmaa kaupalle ja teollisuudelle toimitusketjun hallintaan (SCM). Expakin ratkaisu on käytössä myynnin ennustamiseen, varaston ja oston ohjaukseen, tuotannon suunnitteluun sekä raportointiin. Yhtiö kasvaa kannattavasti Suomen ja Ruotsin markkinoilla. Päätoimipaikka on Helsingin Sörnäisissä. 

Hakemukset ja lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä ja tehtävästä antaa Tommi Hyyrynen, toimitusjohtaja perjantaina 28.09.2018 ja maanantaina 1.10.2018 klo 14-16 ja numerosta 040 525 4211.

Hakemukset ja lisätietoja valintaprosessista:

Joel Rönkkö| Barona IT Oy

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+358 400 86 3521

 

Ilmoitus julkaistu: Barona Careers. Hakuaika päättyy 7.10.2018

Ota yhteyttä

Keskustellaan tavoitteistanne ja kehitystarpeistanne. Kerromme ja näytämme mielellämme ratkaisuvaihtoehtoja. Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.