maanantai, 08 marraskuu 2010

Rekrytoimme - Markkinointi ja asiakkuudenhallinta

Tarjoamme töitä valmistumassa olevalle, vastavalmistuneelle tai uutta uraa harkitsevalle. Tämä on tilaisuus näyttää kykysi ja kasvaa B2B -markkinoinnin ja asiakkuudenhallinnan ammattilaiseksi.

Olet keskeinen osa Expakin tulevan vuoden kasvusuunnitelmaa. Tehtävien sisältö painotetaan kokemuksen ja osaamisen mukaan. Kasvu jatkuu ja kansainvälistyminen on alkamassa, joten tarvitsemme riveihimme markkinointikoordinaattorin.

Vastuualueinasi ovat sähköinen markkinointi ja asiakkuudenhallinta. Työssäsi laadit itsenäisesti kampanjasuunnitelmat ja kohderyhmät, kehität sisältöjä ja vastaat sekä toteutuksesta että tulosten analysoinnista. Lisäksi vastaat materiaaleista ja tapahtumista. Osaamisesi kautta tuot lisäpanoksen markkinoinnin ja asiakkuudenhallinnan kehittämiseen sekä uusien toimintatapojen luomiseen. Tehtävä edellyttää sujuvaa kirjallista englannin kielen taitoa.

Edellytämme tehtävään hakevilta

  • Motivoitunutta, positiivista ja itsenäistä otetta työhön
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Nopeaa oppimiskykyä, tehokkuutta ja tarkkuutta
  • MS Officen hyvää hallintaa
  • Kykyä ymmärtää asiakastarpeita
  • Eduksi luemme aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja osaamisen sähköisen markkinoinnin välineistä sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja
ke 10.11., to 11.11., ti 16.11. klo 15-17

Tommi Hyyrynen, toimitusjohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. 040 525 4211.