torstai, 26 huhtikuu 2018

Expak ja LJK aloittivat yhteistyön

Expak Systems Oy on aloittanut yhteistyön Liikkeenjohdon Konsultti ry:n kanssa. Etsimme LJK:n kautta toimitusketjun hallinnan prosessi- ja kehityskonsultteja tekemään tulosta asiakkaillemme. Haku on jatkuvaa ja toivommekin erityisesti kokeneiden, teollisuuden ja kaupan aloja hyvin tuntevien ja näiden prosesseja hallitsevien osaajien ottavan haasteen vastaan. Expak-yhteistyö tuo konsultin palveluvalikoimaan modernit pilvipalvelut, palvelutyölaskutuksen ja tasaista tulovirtaa jatkuvilla kuukausiveloituksilla. Expakilla on pysyvät ja kasvavat asiakkuudet: vuonna 2017 Expakin asiakaspysyvyys oli 96 % ja jatkuvat veloitukset kasvoivat 19 %.

Haemme kahden tyyppisiä konsultteja. Etsimme prosessikonsultteja, jotka toimisivat asiakkaan kehityskumppaneina asiantuntijana, ei-teknisessä roolissa.  Haemme myös kehityskonsultteja, jotka vastaisivat lisäksi kehitystöiden teknisestä toteutuksesta. Konsultti toimii läheisessä yhteistyössä Expakin tiimin kanssa. Konsulttien roolien tarkemmat kuvaukset ja vaatimukset löytyvät alasivulta expak.fi/ljk

Yhteistyön juhlistamiseksi Expak on mukana tulevassa LJK:n kesäseminaarissa 11.6. klo 14.30 alkavassa kumppaneiden osiossa kertomassa omista konsulttitarpeistaan. Kesäseminaarista enemmän LJK:n omilla sivuilla.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « GDPR Aamukahvit Innomanin kanssa 17.04.2018 »

Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää kehitystarpeista ja ratkaisuvaihtoehdoista.

puh. +358 40 7533 320 tai myynti(at)expak.fi

Täytä tietosi alla tai kysy lisää chatissa, sivun oikea alalaita. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Oletko huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista?

Seuraa meitä Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä, Ite wikissä ja YouTubessa.

Kuulet ensimmäisten joukossa ajankohtaisia uutisia ja positiivisia päivityksiä, meistä ja asiakkaistamme!