perjantai, 16 syyskuu 2011

Expak yhteistyökumppanina Supply Chain Management tapahtumassa 20.10.

Seminaarissa kuulet mm. Glaston Finland Oy:n yrityscasen, jossa kuvataan miten yritys paransi käyttöpääomatehokkuutta 60% 18 kuukaudessa. Brad Stillahn (Science of Business) puolestaan perehdyttää esityksessään erityisesti mittaamiseen: millaisista mittareista on hyötyä ja millaisista ei ja miten mittareilla pystytään parantamaan yrityksen suorituskykyä ja kilpailukykyä.

Sekä Brad että seminaarin keynote-puhuja Dr Lisa Lang antavat vinkkejä siihen, miten tehostamista pystyy toteuttamaan hyödyntämällä Theory of Constraintsia (kapeikkoajattelua). TOC on Suomessa vielä aika tuntematon, mutta sillä on täälläkin vankkumattomat kannattajansa, sillä ajattelumallin avulla saa uudenlaisia ideoita yrityksen kannattavuuden ja kustannusrakenteen parantamiseen ja kehitystä rajoittavien esteiden poistamiseen. Kaikesta tästä on erittäin paljon hyötyä myös toimitusketjun toimintaa kehitettäessä.

Tule saamaan inspiraatiota työhösi ja verkostoitumaan toimitusketjun hallinnan erikoistapahtumaan!

Seminaarissa:

Maximizing Supply Chain Profitability using Theory of Constraints
Dr Lisa Lang, Science of Business

60% Working Capital Efficiency Improvement in 18 Months
Heikki Kaasalainen, Factory Director, Glaston Finland Oy

Supply Chain Measures the Theory of Constraints Way
Brad Stillahn, Science of Business

Seminaarin viimeinen yrityscase julkaistaan piakkoin. Ajantasainen tilanne löytyy seminaarin nettisivuilta www.supplychainforum.fi. 

Hinta

  • Osallistumismaksu on 735 euroa.
  • Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGYn jäsenille 635 euroa.
  • Päätoimiset tutkijat ja opettajat 390 euroa.

Ilmoittautuminen 14.10. mennessä

Ilmoittaudu 30.9. mennessä, niin saat lahjaksi TOC:n luoneen Eliyahu M. Goldratt:n kirjan The Goal: A Process of Ongoing Improvement (uusi painos vuodelta 2004)