Export -toiminnot

Taulukon export-toiminnot

Raportin taulukosta saa vietyä tiedot Exceliin kolmessa eri muodossa. ’Vie Exceliin’ -painike vie raportin suodatuksineen Excel -tiedostoksi ja säilyttää muotoilun. Hammasratas -valikossa oleva valinta ’Vie raportti-data Exceliin’ vie koko raportintiedot Excel -tiedostoksi ilman muotoilua. Vie tekstitiedostoon (.csv) vie raportin suodatuksineen ilman muotoilua .csv tiedostoksi. Raporteilla joissa on editoitavia kenttiä, voi myös ottaa ERP-siirtotiedoston. Valinta löytyy hammasratas -valikosta nimellä ’Muodosta ERP-Siirtotiedosto’.

Kuvaajan export-toiminnot

Raportin kuvaajia voi viedä PDF- tai kuvatiedostoiksi. Avaa raportti kuvaaja -näkymään. Oikeassa laidassa, kuvaajan sivussa on painikkeet ’Vie PDF-tiedostoon’ ja ’Vie kuvatiedostoon’.

Tietojen takaisinvienti ERP (toiminnanohjaus) -järjestelmään

Tietoa voidaan myös viedä takaisin asiakkaan ERP-järjestelmään.

Expakista siirretään ERP-järjestelmään yleensä:
Nimikekohtaiset ohjausarvot (Tilauspiste, Min/Max-rajat, ABC-luokka) tai
Täydennysehdotukset (Nimike, Tilattava määrä, Toimittaja, Tarvepvm)

Tietojen takaisinvienti ERP-järjestelmään toteutetaan kunkin ERP-järjestelmän tarjoamia rajapintoja hyödyntäen. Tyypillisesti siirto tehdään erillisen siirtotiedoston avulla:

Expakissa luodaan siirtotiedosto, johon kirjoitetaan ERPiin siirrettävät tiedot.
Siirtotiedoston tiedot luetaan ERPiin.
Nämä vaiheet tehdään joko manuaalisesti tai ne voidaan ajaa automaattisesti/ ajastetusti.

Tietojen takaisinvienti voidaan toteuttaa myös WebService-rajapinnalla, mikäli ERP-järjestelmä tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää kehitystarpeista ja ratkaisuvaihtoehdoista.

puh. +358 40 7533 320 tai myynti(at)expak.fi

Täytä tietosi alla tai kysy lisää chatissa, sivun oikea alalaita. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Oletko huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista?

Seuraa meitä Facebookissa, LinkedInissa, Twitterissä, Ite wikissä ja YouTubessa.

Kuulet ensimmäisten joukossa ajankohtaisia asioita ja positiivisia päivityksiä, meistä ja asiakkaistamme!