Export -toiminnot

Taulukon export-toiminnot

Raportin taulukosta saa vietyä tiedot Exceliin kolmessa eri muodossa. ’Vie Exceliin’ -painike vie raportin suodatuksineen Excel -tiedostoksi ja säilyttää muotoilun. Hammasratas -valikossa oleva valinta ’Vie raportti-data Exceliin’ vie koko raportintiedot Excel -tiedostoksi ilman muotoilua. Vie tekstitiedostoon (.csv) vie raportin suodatuksineen ilman muotoilua .csv tiedostoksi. Raporteilla joissa on editoitavia kenttiä, voi myös ottaa ERP-siirtotiedoston. Valinta löytyy hammasratas -valikosta nimellä ’Muodosta ERP-Siirtotiedosto’.

Kuvaajan export-toiminnot

Raportin kuvaajia voi viedä PDF- tai kuvatiedostoiksi. Avaa raportti kuvaaja -näkymään. Oikeassa laidassa, kuvaajan sivussa on painikkeet ’Vie PDF-tiedostoon’ ja ’Vie kuvatiedostoon’.

Tietojen takaisinvienti ERP (toiminnanohjaus) -järjestelmään

Tietoa voidaan myös viedä takaisin asiakkaan ERP-järjestelmään.

Expakista siirretään ERP-järjestelmään yleensä:
Nimikekohtaiset ohjausarvot (Tilauspiste, Min/Max-rajat, ABC-luokka) tai
Täydennysehdotukset (Nimike, Tilattava määrä, Toimittaja, Tarvepvm)

Tietojen takaisinvienti ERP-järjestelmään toteutetaan kunkin ERP-järjestelmän tarjoamia rajapintoja hyödyntäen. Tyypillisesti siirto tehdään erillisen siirtotiedoston avulla:

Expakissa luodaan siirtotiedosto, johon kirjoitetaan ERPiin siirrettävät tiedot.
Siirtotiedoston tiedot luetaan ERPiin.
Nämä vaiheet tehdään joko manuaalisesti tai ne voidaan ajaa automaattisesti/ ajastetusti.

Tietojen takaisinvienti voidaan toteuttaa myös WebService-rajapinnalla, mikäli ERP-järjestelmä tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Ota yhteyttä

Keskustellaan tavoitteistanne ja kehitystarpeistanne. Kerromme ja näytämme mielellämme ratkaisuvaihtoehtoja. Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.