Aloitus ja perusominaisuudet

Kirjautuminen

Kirjaudu Expak Pilvipalveluun osoitteessa: login.expak.fi.

Kirjautumiseen vaaditaan yritystunnus, käyttäjänimi ja salasana.

Mikäli olet kadottanut käyttäjätunnuksen tai salasanan ota yhteys: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 045 125 2766

Kirjaudu A+ | Pilvipalveluun

Uloskirjautuminen

Avaa oikean yläkulman valikko ja valitse 'kirjaudu ulos'.

uloskirjautuminen

Käyttäjäkohtaiset asetukset

Oikeasta yläkulmasta avaamalla valikon ja valitsemalla ’Omat asetukset’, löydät mahdollisuuden vaihtaa salasanaa sekä kieltä.

Raportin avaus

Avaa Raportit -valikko. Avaa Raporttiryhmä. Avaa Raportti - paina raportin nimeä.

Raportin avaaminen

Työpöytä

Ohjelma avautuu työpöytätilaan, johon voi lisätä omat useimmin käytetyt raportit.

Valitse työpöydän raporttiruutu 1.-4. ja paina numeron alla olevaa 'Lisää raportti' -painiketta. Valinta muuttuu punaiseksi ja Raporttivalikko avautuu. Valitse raportti jonka haluat tuoda työpöydälle.

Raportit avautuvat työpöydälle kuvaajina.

Lisää samalla tavalla muihin ruutuihin haluamasi raportit. Raportin voi poistaa työpöydältä painaen raportin kuvaajan oikean yläkulman ruksipainiketta. Painamalla raporttia työpöydällä, se avautuu täytenä raporttina toimintoineen.

Raportin avaus raporttivalikosta

Avaa Raportti -valikko oikeasta yläkulmasta ja valitse raportti jonka haluat avata. Raportti aukeaa koko selainikkunan kokoiseksi. Raportit avautuvat usein nopeasti, mutta avautuminen riippuu raportin koosta. Jos raportilla on useita sarakkeita ja rivejä, voi avautuminen kestää hieman kauemmin.

Raportti avautuu taulukko- tai kuvaajanäkymässä riippuen raportin asetuksista. Raporteilla on kolme välilehteä: Taulukko, Kuvaaja ja Asetukset.

Ota yhteyttä

Keskustellaan tavoitteistanne ja kehitystarpeistanne. Kerromme ja näytämme mielellämme ratkaisuvaihtoehtoja. Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.